Zapoznaj się z informacjami na temat zajęć

Zajęcia terapeutyczne z psychologiem i pedagogiem

Dzieci nie zawsze są spokojne i radosne. Czasem w małych głowach pełno niewesołych myśli. Fundacja “Układanka” ma w ofercie zajęcia terapeutyczne z psychologiem i pedagogiem. Dzięki nim czarne chmury, który zebrały się nad dzieckiem, mogą się z łatwością rozproszyć. Zbyt wielkie problemy jak na małego człowieka, który nie zna świata? Dziecko jest bardzo nieśmiałe? Boi się pająków, ma lęk wysokości, nie chce jeść? A może problemy tkwią głębiej?… Wszystko jest kwestią dotarcia do źródła i przepracowania traumy. Gwarantujemy wysokiej jakości usługi w zakresie poradnictwa. Zapraszamy do Punktu przedszkolnego w Częstochowie.

Drodzy rodzice,

jeśli zauważacie u swojego dziecka jakiekolwiek niepokojące objawy takie jak: niepewność co do prawidłowego rozwoju, zmiany w zachowaniu, takie jak większa lękliwość, wycofanie bądź agresja, trudności w kontaktach z rówieśnikami, brak radości z dotychczas lubianych aktywności, problemy w szkole, przedszkolu lub żłobku, skargi na bóle i nocne moczenie, trudności związane z dojrzewaniem, niechęć do nauki, trwający proces rozwodu, planowanie kolejnego potomstwa i chęć przygotowania obecnego dziecka lub inne niepokojące objawy, może to sygnalizować, że jest ono w potrzebie specjalistycznej pomocy.

Zapraszamy serdecznie do naszej placówki. Gwarantujemy profesjonalne podejście, bardzo ważny dla nas jest komfort Waszych dzieci. Psycholog / Pedagog czekają na Was w punkcie przedszkolnym „Układanka”.

tel. 690-313-419
tel. 690-252-144 UA